Loading...

Търговия

Ламакс е търговска фирма предлагаща многообразие от висококачествен ламиниран паркет, трислоен паркет и врати от водещи и утвърдени марки в бранша. В новооткрития шоурум можете да намерите висок клас ламиниран паркет на марките My Floor от Кронотекс, AGT, Egger, Tarkett, Classen, Kronopol, Alsaflor, висококачествен трислоен паркет на Labor Legno, ITLAS, Tarkett и Intasa, немските подови первази Döllken и многообразие от модели врати на полския производител Erkado. С модерен дизайн ще внесем по-голям уют и приветливост във Вашите домове!

Фирмата е със традиции във вноса и търговията на материали за довършителен ремонт, като е основен представител или дистрибутор на следните световно известни марки:

My Floor от Кронотекс Германия
Основен производител на  немски качествен ламиниран паркет за Европа и света, като предлаганите от тях модели винаги са били синоним за надеждна настилка. My Floor бранда се характеризира с това, че предлаганите серии са с най-висок клас за износоустойчивост.​

Dollken Profiles Германия
Немски производител на ПВЦ, HDF и MDF первази за ламиниран паркет, ПВЦ настилки, мокети и др. Продуктите с тяхната марка са с високо качество и голяма вариативност в предлаганите дизайни.

EGGER Германия е един от водещите немски производители на мебелни ламиниран паркет. Марка, която успява да създаде и диктува бъдещите тенденции в обзавеждането. С уникални декори, създаващи впечетление за неповторимост и лукс.

Богата колекция от декори висококачествен ламинат на немския производител Classen, които можете да видите в шоурума на Ламакс.
 
Полският завод Kronopol е част от холдинговото Swiss Krono Group, световен лидер в областта на изделията от дървен материал. Бранд, който притежава завидни предимства.
 
Ламинат от френския производител Alsafloor Франция заслужава специално внимание, тъй като не само купувачите, но и професионалистите оставят много добри отзиви за него.
 
Към днешна дата Labor Legno Италия е водеща компания в сектора на производството на трислоен паркет, като е специализирана във всяка фаза от производството на дървени подове и покрития. Labor Legno внимателно подбира своите материали, като по този начин може да гарантира техния сигурен и сертифициран произход.
 
Изборът на дървен под е тясно свързан с мястото, което ще се обзаведе и нуждите на обитателите му. Стъпка по стъпка следваме експертите на ITLAS Италия. Огромно разнообразие от цветове, обработки и размери. Ще бъдете запленени от невероятното излъчване на тези паркети.
 
Tarkett Франция е международен производител и разпространител на ламиниран, трислоен и класически паркет със 130 годишна история. Съчетава атрактивна комбинация от отлично немско качество и доста приемливи цени. Предлага иновативни търговски подови настилки и решения, които отговарят на дизайнерските и функционалните изисквания на множество пазари.
 
INTASA Испания произвежда и предлага на пазара влакнести панели с ниска, средна и висока плътност, заедно с ПДЧ, фурнировани или меламинови плоскости с MDF или ПДЧ основа.
 
Полските интериорни и входни врати Erkado са здрави, устойчиви и с първокласно качество. Те са сред най-реномираните и предпочитани марки на пазара.

 


 
Партньори
гр. София, ул. „Константин Попрусинов“ 1, 1172 ж.к. Дианабад, София
Телефон
0886344747